Spilleautomater inspirert av katter


For alle dere som elsker katter så finnes det massevis av spilleautomater som er laget bare for dere. Disse kommer i alle slags varianter, men vi skal her presentere fire spill for dere, og dette er spilleautomater som dere garantert vil bli helt forelsket i. Alle automatene er tilgjengelig på ditt foretrukne casino.

OMG! Kittens

Dette utrolig søte spillet har tre forskjellige nusselige små kattunger som heter Bubbles, Tiger og Mr. Whiskers. De spinner over de fem hjulene sammen med et garnnøste, et halsbånd og en bolle med gullfisk. De virkelige store gevinster i dette spillet får du hvis du får en kattunge på alle de fire første hjulene, og så OMG! Free Spins på det femte hjulet. Kattene vil så få egne funksjoner, og dette er scatter, multiplikator og ekstra free spins. Dette sikrer at det er store gevinster å hente når du får denne funksjonen i spillet.

Selv om det er flere funksjoner i spillet så er det de søte kattungene som er grunn nok til å prøve denne spilleautomaten. Liker du ikke denne spilleautomaten så er du nok ikke så glad i katter allikevel.

Pretty Kitty

Dette er spillet for de som liker luksus og katter. Rasekatter og juveler er det som her dekker de fem hjulene, og i tillegg så finnes det også både wild symbol og free spins scatter symbol. Også i dette spillet så er det gode sjanser for en god gevinst, ikke minst fordi spillet har hele 243 vinnende kombinasjoner.

Når du får tre scatter symboler i form av et diamant belagt halsbånd så er lykken virkelig på din side. Det er nemlig da du får free spins i spillet, og her er det mange mynter å hente. Hvis du er skikkelig heldig så kan du også få enda flere free spins hvis du får ytterligere tre scatter symboler i løpet av dine free spins.

Kawaii Kitty

I Kawaii (japansk for søt) Kitty så sitter den søte animerte katten og ser både tunfisk, melk og katteleker spinne over hjulene, som det totalt er fem av i spillet. De beste funksjonene som dette spillet har å tilby er ekspanderende wild symbol med re-spinn, gevinster fra både høyre og venstre, og gamble funksjon. Dette vil si at dine vinnersjanser nærmest er doblet mot i en vanlig spilleautomat som kun betaler ut gevinster fra venstre. I tillegg så har du mulighet til å doble dine gevinster med hjelp av gamble funksjonen. Her så kan du satse enten hele din gevinst, eller halve. Dette velger du selv, og du kan også gamble så mange ganger du ønsker.

Wild symbolet i spillet er et garnnøste, og når dette oppstår så vil det ikke bare ekspandere til hele hjulet, men det vil også gi deg et re-spinn, slik at du får enda en gevinstmulighet med ditt wild. Når denne funksjonen dukker opp så kan du derimot ikke gamble for gevinsten. Et wild symbol kan kun oppstå på hjul 2,3 og 4.

The Catfather

Som navnet indikerer, er dette en automat som har katter i rollene til Gudfaren-triologien. Dette er virkelig et festlig spill med flere morsomme katter og funksjoner, og spesielt så er katten som klorer seg fast i tapetet for å skape en ekspanderende wild en gøyal funksjon. I tillegg så er det gevinstlinjer som går både fra venstre og fra høyre over de fem hjulene, som alle har tre symboler hver.

Når du får tre mus så aktiveres dine free spins, og du får da 10 gratis spinn. Musen er også en scatter, så det spiller ingen rolle hvor på hjulene de er plassert, så lenge det er tre av dem. Når du spiller dine free spins så får du også en multiplikator på fire på alle dine gevinster. Med en multiplikator på fire så kan du definitivt forvente store gevinster, og at du vinner fra begge sider av spillet gjør at gevinstene dessuten kommer hyppig.